ZUPPA DI ASPARAGI
Romige groene aspergesoep

CARPACCIO DI AGNELLO
Flinterdunne gerookte lamsham geserveerd met Parmezaanse kaas
met een dressing van honing,olio e aceto

TORTA PRIMAVERA
Taartje uit de oven gevuld met spinazie, eieren en gorgonzola

&&&&&&&&&&&&&

LOMBADA DI MANZO
Gebakken diamanthaas geserveerd met een
Rode wijnsaus gevuld met paddenstoelen en truffel

STINCO DI AGNELLO
Gestoofde lamsschenkel gevuld met groenten en verse kruiden

MERLUZZO
Gebakken kabeljauwfilet geserveerd met een saus van
witte wijn, garnaaltjes, room en dille

&&&&&&&&&&&&&&&&&

PANNA COTTA
Panna cotta van witte chocolade met een chocoladesaus

TORTA CIOCCOLATO
Chocoladetaart gevuld met ricotta en bosvruchten
met een topping van verse chocolade

CROSTATA AL LIMONE
Krokant citroentaartje

*alle desserts worden geserveerd met heerlijk Italiaans ijs

3-gangen €32,50
Wijnsuggestie :IL Trullo Primitivo €23,50 per fles


MENU PRIMAVERA
Lente menu

-Home